Informatie voor verwijzers

Wij werken samen met gerenommeerde partners en professionals.

Ben je verwijzer en heb je een vraag?

Waarom samenwerken met The Right Meal?

Als zorgprofessional heb je elke dag te maken met patiënten/cliënten die voedingsproblemen hebben of kunnen krijgen. Als arts, verpleegkundige, fysiotherapeut of andere paramedicus ben je niet gespecialiseerd op het gebied van voeding en ziekte. Maar je weet wel welke effecten een ziekte en behandelingen op de patiënt hebben en uit de praktijk weet je dat voedingsproblemen vaak voorkomen.

De juiste voeding

De juiste voeding maakt patiënten zelfredzamer en fitter. Daardoor kunnen patiënten beter hun behandeling aan en herstellen sneller. Met de juiste voeding behouden mensen meer kwaliteit van leven. De juiste voeding bestaat uit gezonde gerechten in een gezond eetpatroon.

Bij ernstige ziektes is het belangrijk dat patiënten direct door een diëtist worden gezien. Door snel te starten na diagnose, kunnen ernstige voedingsklachten worden voorkomen.

Handige nieuwsbrief voor zorgprofessionals ontvangen?

In deze nieuwsbrief leer je meer over The Right Meal, en hoe onze oplossing jouw werk als zorgprofessional makkelijker maakt.

Verwijzen

Verwijs mensen naar ons door zodat we hen kunnen ondersteunen in dit proces. De begeleiding door diëtisten van The Right Meal biedt een unieke mogelijkheid om toch de juiste voedingszorg te bieden als de patiënt uw instelling verlaat. Wij nemen de dienstverlening naadloos over en koppelen, indien gewenst, de voortgang terug.

Met ZorgMail kost het daarnaast nauwelijks tijd om mensen door te verwijzen. Samenwerking opstarten is snel geregeld met behulp van een opstart toolkit. 

Ben je een zorgverlener? Neem contact op met ons voor een gesprek.

Bel of e-mail ons.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor zorgprofessionals.

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over hoe het werkt? Klik hier.