Zorg & ICT 2022

Bedankt voor jouw interesse in The Right Meal op Zorg & ICT 2022. Onderstaande partners en professionals gingen jou al voor om een samenwerking met ons aan te gaan.

The Right Meal biedt moderne, gepersonaliseerde en praktische voedingszorg afgestemd op de smaak, zorgbehoefte en leefsituatie van de patiënt en mensen die leefstijlverandering wensen.

Wil jij met ons in contact komen?

Bedankt voor jouw interesse in en/of bezoek aan de van stand van The Right Meal op Zorg & ICT 2022. We vinden het leuk om je beter te leren kennen. Graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Bekijk onze website www.therightmeal.nl voor meer informatie.

Demo account

Ter ere van Zorg & ICT 2022 stellen wij een demoaccount van The Right Meal app ter beschikking. De app van The Right Meal kun je downloaden via de Apple App Store of Google Play Store. Laat je gegevens achter via de knop ‘Schrijf je in!’ en je ontvangt van ons de inlog gegevens voor de demoversie van de The Right Meal-app.  

Wil je meer weten over de zorgverlening van The Right Meal?

Laat je gegevens achter en wij brengen je op de hoogte van wat de diëtisten van The Right Meal kunnen betekenen. Na inschrijving ontvang je van ons de inloggegevens van de demoversie van de The Right Meal-app.

Ik wil meer weten over The Right Meal.

Na verzenden van jouw gegevens ontvang je een bevestigingsmail met de inloggegevens voor The Right Meal app. Kijk even goed, soms komt de mail in de spambox terecht.

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over hoe het werkt? Klik hier.