Voorstellen team The Right Meal

team the right meal

Ons Team

Velen van jullie zullen een gedeelte van ons team al kennen, maar in onze eerste nieuwsbrief stellen we graag ons gehele team aan jullie voor.

The Right Meal is opgericht door Lourens Pouwer en Marcel Pols. Daarnaast werken er op dit moment 3 diëtisten bij The Right Meal: Suzanne, Sacha en Janine. Verder wordt er voor de receptontwikkeling samengewerkt met verschillende freelance diëtisten.

Diëtist rotterdam

Suzanne Vonk

Suzanne is diëtist, leefstijlcoach en voedingswetenschapper. Bij The Right Meal begeleidt zij mensen die tijdens de behandeling voor kanker veel zijn aangekomen en zich weer fitter willen voelen. Ook begeleidt ze mensen met hart- en vaatziekten en diabetes. Naast haar werkzaamheden als diëtist geeft Suzanne webinars over voeding bij kanker en voeding bij hart- en vaatziekten, schrijft ze artikelen voor de nieuwsbrief en voor de website om de kennis van de cliënten te vergroten. 

 

 

 

 

 

Diëtist arnhem

Sacha Lichthart

Sacha is diëtist en voedingswetenschapper. Met 5 jaar werkervaring op zak als oncologie diëtist is zij de aangewezen persoon voor begeleiding op gebied van voeding bij kanker. Zij begeleidt bij The Right Meal mensen met kanker met veel voedingsklachten, hoog risico op ondervoeding en mensen in de palliatieve fase. Ook richt Sacha zich op het pre en postoperatieve traject (Better In Better Out). Sacha is voor de verwijzers het aanspreekpunt van The Right Meal.

Diëtist Amsterdam

Janine van Linschoten

Janine is diëtist en receptontwikkelaar. Bij The Right Meal begeleidt zij mensen met kanker, mensen met longziekten en mensen met hart- en vaatziekten. Naast voedingsbegeleiding is het ontwikkelen van nieuwe maaltijden niet alleen haar werk maar ook haar grootste passie. Ze zorgt ervoor dat er wekelijks nieuwe recepten in de app komen te staan zodat er in iedere situatie passend gegeten kan worden.

 

 

Lourens Pouwer

Lourens is mede-oprichter van The Right Meal. Hij focust zich op de bestaande samenwerkingen met zorgverleners, ziekenhuizen en zorginstellingen.

 

 

Marcel Pols

Marcel is mede-oprichter van The Right Meal. Hij focust zich op nieuwe samenwerkingen met zorgverleners, ziekenhuizen en zorginstellingen. 

 

Passie voor lekker en goed eten

De passie voor lekker en goed eten is de rode draad door het bedrijf en dagelijks leven van iedereen die er werkzaam is. We hopen dit over te kunnen brengen naar onze cliënten en hen hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen en begeleiden. 

Wil je in contact komen met iemand uit ons team?

Suzanne: suzanne@therightmeal.nl

Sacha: sacha@therightmeal.nl

Janine: janine@therightmeal.nl

Lourens: lourens@therightmeal.nl

Marcel: marcel@therightmeal.nl

Gerelateerde berichten:

Goede voeding verbetert je gezondheid. Wij helpen je graag!

Maak een afspraak voor een intakegesprek.

Aanmelden is eenvoudig en in 1 minuut gedaan.

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over hoe het werkt? Klik hier.