De app van The Right Meal

voedingsadvies op maat

Bij The Right Meal krijgen cliënten na hun intakegesprek toegang tot The Right Meal-app.

In deze app staat het voedingsadvies, kunnen cliënten chatten met hun diëtist, kunnen ze hun gewicht bijhouden en krijgen ze 75 recepten die precies passen bij hun ziektebeeld, behandeling, doelen en persoonlijke voorkeuren als smaak en structuur.

6 maanden gratis beschikbaar

The Right Meal-app is voor alle cliënten gratis beschikbaar gedurende 6 maanden of langer wanneer iemand nog actief wordt begeleid door de diëtist. Iedere cliënt ontvangt persoonlijke inlog gegevens om in te loggen in zijn/haar persoonlijke omgeving. Deze inloggegevens kunnen zij delen met hun familie, naasten en/of mantelzorgers zodat iedereen toegang heeft tot het voedingsplan en de recepten. Wel zo gemakkelijk wanneer iemand anders de boodschappen doet of kookt. 

Voedingsplan

Nadat het intakegesprek heeft plaatsgevonden stelt de diëtist een persoonlijk voedingsplan op. Het voedingsplan bevat de doelen van de dieetbehandeling, het voedingsadvies en een voorbeeld van een dagmenu.

Chatten met de diëtist

Via een koppeling naar WhatsApp kunnen cliënten op ieder gewenst moment chatten met hun eigen diëtist. Veel cliënten vinden het erg prettig dat zij met al hun vragen bij hun diëtist terecht kunnen en niet hoeven te wachten op de volgende afspraak. 

Gewichtsverloop

Gewicht is vaak een belangrijke parameter bij de dieetbehandeling. In The Right Meal-app kunnen cliënten hun gewicht invoeren en dan wordt het gewicht in een grafiek weergegeven. Het gewicht dat cliënten invoeren is ook inzichtelijk voor de diëtisten.

Recepten

Cliënten ontvangen gedurende 6 maanden in totaal 75 recepten die zijn afgestemd op wat hij/zij nodig heeft én lekker vindt. Voor cliënten met smaakveranderingen staan bij ieder recept tips om de smaak te verbeteren en beter aan te laten sluiten bij hun eigen smaakprofiel. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om het zoeken van de recepten te vergemakkelijken. Zo kan er worden gefilterd op keuken en/of eetmoment, worden gezocht op ingrediënt en kunnen favorieten recepten worden gemarkeerd. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de app van The Right Meal of wat de diëtisten van The Right Meal voor jouw patiënten kunnen betekenen? Neem contact op met sacha@therightmeal.nl

Gerelateerde berichten:

Courgettesoep met gerookte kip - the right meal
Kanker

3 lunch recepten bij kanker

Iedereen ervaart een chemobehandeling anders. Zo kan je klachten krijgen met betrekking tot je eetlust. Onze diëtisten hebben drie lunch

Kanker

Webinar Wereld Kanker Dag

Hoe ga je om met veranderde smaak? Mag je alles eten als je kanker hebt? Wat helpt tegen de misselijkheid?

Goede voeding verbetert je gezondheid. Wij helpen je graag!

Maak een afspraak voor een intakegesprek.

Aanmelden is eenvoudig en in 1 minuut gedaan.

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over het werkt? Klik hier.