De voedingsapp van The Right Meal

voedingsadvies op maat

Bij The Right Meal krijgen cliënten na hun intakegesprek toegang tot The Right Meal voedingsapp.

In deze app staat het voedingsadvies, kunnen cliënten chatten met hun diëtist, kunnen ze hun gewicht bijhouden en krijgen ze 75 recepten die precies passen bij hun ziektebeeld, behandeling, doelen en persoonlijke voorkeuren als smaak en structuur. Met de app hebben patiënten meer inzichten in hun voeding waardoor ze eenvoudig aan hun gezondheid kunnen werken.

Krijg grip op je voeding in de app

The Right Meal-app is voor alle cliënten gratis beschikbaar gedurende 6 maanden of langer wanneer iemand nog actief wordt begeleid door de diëtist. Iedere cliënt ontvangt persoonlijke inloggegevens om in te loggen in zijn/haar persoonlijke omgeving. The Right Meal doet er alles aan om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de patiënt en zijn/haar naasten. Daarom kan de clieënt de inloggegevens delen met hun familie, naasten en/of mantelzorgers zodat iedereen toegang heeft tot het voedingsplan en de recepten. Wel zo gemakkelijk wanneer iemand anders de boodschappen doet of kookt. 

Voedingsplan in de app

Bij The Right Meal stemmen we een voedingsplan af op basis van een intakegesprek met een van onze diëtisten. Nadat het intakegesprek heeft plaatsgevonden stelt de diëtist een persoonlijk voedingsplan op. Het voedingsplan is te vinden in de app en bevat de doelen van de dieetbehandeling, het voedingsadvies en een voorbeeld van een dagmenu.

Chatten met de diëtist

Via een koppeling naar WhatsApp kunnen cliënten op ieder gewenst moment chatten in de app met hun eigen diëtist. Veel cliënten vinden het erg prettig dat zij met al hun vragen bij hun diëtist terecht kunnen en niet hoeven te wachten op de volgende afspraak. Zo kunnen wij cliënten efficiënt en effectief helpen bij vragen over hun voeding.

Gewichtsverloop

Gewicht is vaak een belangrijke parameter bij de dieetbehandeling. In The Right Meal-voedingsapp kunnen cliënten hun gewicht invoeren. Het gewicht wordt vervolgens in een grafiek weergegeven. Het gewicht dat cliënten invoeren is ook inzichtelijk voor de diëtisten. Zo kan de diëtist op het gewichtsverloop inspelen wat betreft voedingsadviezen.

Recepten

Cliënten ontvangen gedurende 6 maanden in totaal 75 recepten die zijn afgestemd op wat hij/zij nodig heeft én lekker vindt. Voor cliënten met smaakveranderingen staan bij ieder recept tips om de smaak te verbeteren en beter aan te laten sluiten bij hun eigen smaakprofiel. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om het zoeken van de recepten te vergemakkelijken. Zo kan er worden gefilterd op keuken en/of eetmoment, kan er worden gezocht op ingrediënt en kunnen favorieten recepten worden gemarkeerd. 

Meer informatie over de voedingsapp?

Wil je meer weten over de app van The Right Meal of wat de diëtisten van The Right Meal voor jouw patiënten kunnen betekenen? Neem contact op met sacha@therightmeal.nl

 

 

 

 

Gerelateerde berichten:

Goede voeding verbetert je gezondheid. Wij helpen je graag!

Maak een afspraak voor een intakegesprek.

Aanmelden is eenvoudig en in 1 minuut gedaan.

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over hoe het werkt? Klik hier.