Wij kunnen je helpen


Hart- en vaatziekten

Zijn er aanwijzingen dat je bloedvaten aan het dichtslibben zijn? Heb je een hoge bloeddruk of heb je bijvoorbeeld een hartinfarct gehad of is er sprake van hartfalen? Goed en gezond eten is dan belangrijk om ernstigere ziektes te voorkomen of om te herstellen van een hartinfarct. 

Let bijvoorbeeld op de hoeveelheid zout, verzadigd vet en suiker die je inneemt. Daarnaast zijn voldoende eiwitten en veel vezels belangrijk.

Soms vinden mensen het lastig om een nieuwe leefstijl aan te leren en vol te houden, Dat begrijpen wij goed. Daarom begeleiden wij je in een leefstijlverandering die makkelijk vol te houden is.

Tijdens de behandeling stellen mensen ons vragen zoals:

  • Hoe kan ik nog smaakvol eten met minder zout en vet?
  • Ik wil graag afvallen, hoe kan ik dit op een gezonde doen?
  • Ik heb van het ziekenhuis een vochtbeperking gekregen, hoe moet ik dit aanpakken?

Voor al deze vragen kun je terecht bij onze diëtisten. Zij geven advies op basis van de laatste stand van de wetenschap. Je kunt je vragen bespreken tijdens een consult of ze via de chat functie stellen, dan heb je binnen 24 uur een antwoord.

Meld je aan voor ons ons voedingsprogramma of bel voor meer informatie.


Ben je naaste en wil je weten wat je kunt doen voor je partner of familie?

Maak je je zorgen over je partner, familielid of bekende die ziek of herstellende is? Vind je het lastig om de juiste hulp te bieden als het gaat over het kiezen, kopen en koken van een maaltijd? Merk je dat je goedbedoelde hulp niet altijd aansluit bij de wensen van de ander? Heb je vanwege de zorg voor je andere familieleden of je werk moeite om alles rondom voeding goed georganiseerd te krijgen? Ben je op zoek naar professionele en praktische oplossingen die je ontzorgen?

Ook dan kunnen wij je helpen. Meld je aan voor ons voedingsprogramma of bel voor meer informatie.

“Door de begeleiding van The Right Meal lukt het me om het vol te houden"

- Petra

Een gratis proefrecept

Wil je weten hoe The Right Meal werk? Wil je graag een recept dat bij jou past?

Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang meteen recept dat bij jou past!

Staat jouw hulpvraag er niet tussen? Mail ons dan op info@therightmeal.nl met een korte uitleg van je situatie en dan helpen wij je aan een passend recept.