Gezond ouder worden

Samen met The Right Meal.

The Right Meal is er voor jou

Ouder worden is onvermijdelijk, maar de manier waarop we ouder worden, kan sterk worden beïnvloed door onze voedings- en leefstijlkeuzes.

Bij The Right Meal begrijpen we het belang van goede voeding en leefstijl om gezond ouder te worden. Onze online diëtisten zijn hier om je te begeleiden en te ondersteunen. 

Wil jij:

De diëtisten van The Right Meal helpen je graag verder. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. 

Ondersteuning voor senioren

Naarmate we ouder worden, veranderen onze behoeften en uitdagingen. Het kan zijn dat je minder energie hebt om te koken of boodschappen te doen. Misschien wil je niet alleen koken of vind je het lastig om voor één persoon te koken. Het kan ook zijn dat je eetlust vermindert en je geen grote porties meer kunt eten. Deze veranderingen zijn volkomen normaal, maar ze hoeven je niet te weerhouden van een gezonde levensstijl.

Bij The Right Meal begrijpen we de uitdagingen van het ouder worden. Of je nu te maken hebt met verminderde mobiliteit, een afnemende conditie, smaakveranderingen of vermoeidheid, wij zijn er om je te ondersteunen. Onze online diëtisten bieden begeleiding en recepten die zijn afgestemd op jouw persoonlijke smaak, behandeling en leefsituatie.

Voeding bij ouderdom

Het is nooit te laat om te beginnen met een gezonde levensstijl.

Met The Right Meal krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om je fitter te voelen, je spiermassa en conditie te verbeteren en je leefstijl aan te passen.

Onze online diëtisten zijn er om je te begeleiden en te coachen, zodat je het meeste uit je gouden jaren kunt halen.

Ben je naaste en wil je weten wat je kunt doen voor je partner of familie?

Maak je je zorgen over je partner, familielid of bekende die ziek of herstellende is? Vind je het lastig om de juiste hulp te bieden als het gaat over het kiezen, kopen en koken van een maaltijd? Merk je dat je goedbedoelde hulp niet altijd aansluit bij de wensen van de ander? Heb je vanwege de zorg voor je andere familieleden of je werk moeite om alles rondom voeding goed georganiseerd te krijgen? Ben je op zoek naar professionele en praktische oplossingen die je ontzorgen?

Goede voeding verbetert je gezondheid. Wij helpen je graag!

Maak een afspraak voor een intakegesprek.

Aanmelden is eenvoudig en in 1 minuut gedaan.

Wij zijn experts op het gebied van de juiste voeding bij ziekte en leefstijlverandering

Diëtist rotterdam

Suzanne Vonk

Online diëtist | Leefstijlcoach | Voedingswetenschapper

Online dietist

Sacha Lichthart

Online diëtist | Voedingswetenschapper

Maureen

Maureen Achtereekte

Online diëtist

zorgverlener the right meal

Ben je arts, verpleegkundige of diëtist en wil je weten hoe je je patiënten kunt verwijzen?

Wij werken al samen met:

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over hoe het werkt? Klik hier.

Ben je naaste en wil je weten wat je kunt doen voor je partner of familie?

Bel of e-mail ons.

Online dietist

Vragen met betrekking tot diëtetiek en voeding:

Online dietist

Suzanne Vonk

Diëtist | Leefstijlcoach | Voedingswetenschapper
Specialisatie: Oncologie & Obesitas

Hoi, ik ben Suzanne. Ik ben diëtist, leefstijlcoach en voedingswetenschapper. Ik begeleid bij The Right Meal voornamelijk mensen die door hun ziekte of behandeling veel zijn aangekomen en graag weer fitter willen worden. Ik ben gespecialiseerd in oncologie en obesitas en begeleid daarnaast ook veel mensen met hart- en vaatziekten. Ik hou van koken en lekker eten en vind het een uitdaging om voor iedereen een passend gezond en lekker eetpatroon te vinden.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De afgelopen jaren heb ik als onderzoeker bij het VUmc gewerkt op het gebied van gedragsverandering en gezondheidscommunicatie.

Ook heb ik bij het Wereld Kanker Onderzoek Fonds gewerkt als voorlichter op het gebied van voeding en kanker (www.voedingenkankerinfo.nl).

Online dietist

Sacha Lichthart

Diëtist | Voedingswetenschapper
Specialisatie: Oncologie & Chirurgie

Sacha werkt bij The Right Meal als diëtist en voedingswetenschapper. Zij is één van de diëtisten die je zal begeleiden bij The Right Meal. Naast haar betrokkenheid bij de (door) ontwikkeling van de app, zorgt zij ervoor dat daar iedere maand weer nieuwe smakelijke recepten aan worden toegevoegd.

De afgelopen jaren heeft Sacha gewerkt als diëtist in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Daar heeft zij zich gespecialiseerd in oncologie en oncologische chirurgie. Sacha is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. 

Sacha heeft in haar directe omgeving te maken gehad met het effect van ziekte en behandeling bij kanker. Al vroeg in haar opleiding tot diëtist wist zij dat zij mensen wil helpen om goed maar vooral lekker te kunnen blijven eten in deze periode van hun leven.

Maureen

Maureen Achtereekte

Diëtist
Aandachtsgebieden: Voeding bij operatie, leefstijl, fitter worden na kanker, buikklachten & hart- en vaatziekten

Maureen is afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarna heeft ze tijdens het opdoen van werkervaring in een eerstelijns diëtistenpraktijk verschillende scholingen gevolgd. Zoals de post-HBO Sportdiëtetiek, orthomoleculair therapeut en de aantekening tot leefstijlcoach. 


Bij The Right Meal begeleidt ze mensen die hun leefstijl willen veranderen en gemotiveerd zijn of middels gesprekken samen gemotiveerd willen worden om met hun voeding aan de slag te gaan. Ze laat graag zien hoe ze dit met kleine stapjes haalbaar kunnen maken, en diëten niet nodig is. Samen wordt gezocht naar een passende leefstijl dat niet als volhouden voelt, maar makkelijk te integreren is aan de dag, zonder hongergevoel of te veel focus op voeding.  

 

Ze houdt van koken en bakken en fotografeert dit graag, zo is ze ook bij The Right Meal terecht gekomen. Door recepten te fotograferen, die voor cliënten en patiënten voor The Right Meal in een persoonlijke applicatie worden aangeboden.  

Ben je een zorgverlener? Neem contact op met ons voor een gesprek.

Bel of e-mail ons.