Diëtist Oncologie | 32 uur per week (2 diëtisten voor 16 uur is ook mogelijk) | online thuiswerken – Hilversum  

Ben jij de innovatieve diëtist met ervaring op het gebied van oncologie? 

Als diëtist bij The Right Meal heb jij de deskundigheid in huis om onze cliënten de best mogelijke voedingsadviezen te bieden. Hoe begeleid je cliënten tijdens hun ziekte en behandeling? Jij zorgt er, samen met je collega’s, voor dat je de cliënten met optimale en persoonlijke zorg worden behandeld.  

Werken in een dynamische organisatie 

The Right Meal is opgericht in oktober 2020 als eerstelijns diëtisten organisatie en richt zich op ziektebeelden, zoals oncologie, hart- en vaatziekten en COPD en leefstijlverandering. Cliënten worden op unieke wijze begeleid en geadviseerd. Gesprekken vinden plaats via beeldbellen. Doordat The Right Meal een eigen platform, database met recepten en app heeft ontwikkeld, kan vergaand worden gepersonaliseerd en kunnen mensen eenvoudig de juiste keuzes maken.  

Je gaat werken binnen een innovatief en deskundig team, je aandacht gaat daarbij uit naar mensen met kanker. Je werkt niet alleen als diëtist, maar onderhoudt ook contacten met ziekenhuizen en draagt bij het ontwikkelen van ons concept. De droom van The Right Meal is iedereen met de diagnose kanker zo snel mogelijk goed advies krijgt van een diëtist en daarom werkt The Right Meal samen met veel ziekenhuizen. Niet pas zorg leveren als er klachten zijn ontstaan, maar juist klachten voorkomen door zo snel mogelijk goed te eten. 

We dagen jou elke dag uit 

Enthousiast, klantgericht, open, deskundig, collegiaal, flexibel en zelfstandig te werken. Zo draag jij op een innovatieve manier bij aan de zorg van de toekomst. 

Wie ben jij? 

Natuurlijk heb je een Hbo-diploma Voeding & Diëtetiek en ben je ingeschreven in het AGB- en het Kwaliteitsregister Paramedici. Een masteropleiding, ruime ervaring en affiniteit met oncologie is een pré. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij ondernemend bent.  

Dit bieden wij 

Onze arbeidsvoorwaarden bedragen bij een fulltime salaris €2.500 tot €3.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur, rekening houdend met werkervaring. Omdat we een relatief jonge en vernieuwende organisatie zijn, is er de nodige ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.  

Iets voor jou? 

Stuur je CV en motivatiebrief naar lourens@therightmeal.nl
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Lourens Pouwer via 06 – 23 97 81 83.  

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over hoe het werkt? Klik hier.