Diëtist vanuit Zwolle

Bij de online diëtisten van The Right Meal kun je vanuit Zwolle met al jouw vragen rondom voeding terecht! Zij zijn specialist op gebied van voeding in combinatie met ziekten en leefstijl verandering.

Wil jij je fitter voelen? Sneller herstellen of je leefstijl veranderen? Dan ben je bij de diëtisten van The Right Meal vanuit Zwolle aan het juiste adres.

 

De diëtiste, vanuit Zwolle, zetten alles voor je klaar

Samen met jou, vanuit Zwolle, gaan de voedingsdeskundige aan de slag met een persoonlijk voedingsplan. Deze stemmen ze volledig af op jouw doelen, wensen en smaak. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met bijvoorbeeld seizoensgebonden producten. 

De recepten zijn makkelijk te maken en dus afgestemd op de persoon. Om het nog makkelijker te maken krijg je toegang tot een app, waar de diëtiste jouw recepten voor je klaar zet. Zodat jij deze, in Zwolle, alleen maar hoeft op te zoeken en te maken. 

 

Voedingsadvies van een voedingsdeskundige vanuit Zwolle

Al het bovenstaande wordt met jou afgestemd en besproken via beeldbellen met de diëtist vanuit Zwolle. Dit traject start je door middel van een intakegesprek. In dit intakegesprek maak je kennis met jouw diëtiste en bespreek je jouw behoeftes en doelen. 

De voedingsdeskundige gaat hier vervolgens mee aan de slag door de recepten voor jou samen te stellen, maar geeft je ook praktische tips om jouw doelen te behalen. Door dit voedingsadvies en deze begeleiding voel jij je zo snel mogelijk weer fitter.

 

Zorgvraag

De voedingsdeskundige van The Right Meal werken online en kunnen je in Zwolle helpen op gebied van leefstijl verbeteren, maar ook op deskundig gebied van voeding in combinatie met bepaalde ziektebeelden. Zo zijn zij gespecialiseerd in voeding in combinatie met COPD/longziekte, hart- en vaatziekten of kanker

Het begin traject wat je met ons voedingsdeskundige aangaat wordt in meeste gevallen vergoed vanuit de basisverzekering!

 

Maak een afspraak

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of maak direct eenvoudig een afspraak! We spreken dit graag met je door

 

 

 

 

 

 

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over het werkt? Klik hier.