Diëtist Rotterdam

Wil jij je fitter voelen? Sneller herstellen? Of je leefstijl verbeteren?

Ga in gesprek met een diëtist in Rotterdam. De online voedingsdeskundige van The Right Meal helpen je met jouw zorgvraag!

Door persoonlijk voedingsadvies en begeleiding zorgen de diëtisten van The Right Meal in Rotterdam ervoor dat jij fitter wordt. 

Op zoek naar een diëtist in Rotterdam?

Dit kan verschillende redenen hebben. Je kan bijvoorbeeld je leefstijl willen veranderen omdat je onder behandeling bent van bijvoorbeeld COPD/longziekte, hart- en vaatziekten of kanker. Met een geschikt voedingsplan, samengesteld door een voedingsdeskundige, kun je de behandeling gemakkelijker doorstaan. 

Om deze reden gaan we altijd persoonlijk in gesprek met jou om een zo passend mogelijk voedingsplan voor je samen te stellen. Dit voedingsplan krijg je vervolgens middels een app tot je beschikking. 

De diëtist in Rotterdam past de recepten volledig aan op jouw smaak, leefsituatie en behandeling en/of doel. Naast recepten en een voedingsplan geven de voedingsdeskundigen van The Right Meal je ook praktische tips.

Voedingscoach in Rotterdam

De online diëtisten van The Right Meal in Rotterdam zijn altijd bereikbaar. Je kunt hen 24/7 vragen stellen via de chat. Door middel van deze aanpak coachen ze je dus echt door jouw traject heen. 

De begeleiding en voedingsadvies van de diëtisten worden vergoed wordt vanuit je basisverzekering. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over andere dingen dan enkel jouw traject. 

Start jouw traject!

De diëtisten van The Right Meal in Rotterdam staan voor je klaar. Neem contact met ons op over jouw zorgvraag. We zullen binnen 24 uur van ons laten horen. Wil je hier niet op wachten? Maak dan direct en eenvoudig een afspraak!

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over hoe het werkt? Klik hier.