Diëtist vanuit Roosendaal

Woon je in Roosendaal met vragen rondom voeding? Dan kun je bij de online diëtisten van The Right Meal terecht. Als specialist op gebied van voeding in combinatie met ziekten als COPD/longziekte, hart- en vaatziekten en kanker en voedingsdeskundige op gebied van leefstijlverandering adviseren ze jou bij al je vragen.

 

De diëtisten staan online voor jou, in Roosendaal, klaar

Gewoon vanuit jouw woonkamer in Roosendaal kun je al aan de slag met een diëtist. Samen stel je, middels videobellen, een persoonlijk voedingsplan op. Dit voedingsplan wordt voor jou beschikbaar via een app met recepten. De app is makkelijk te downloaden en direct beschikbaar!

Het opstellen van een voedingsplan met een online diëtist vanuit jouw huis in Roosendaal

Allereerst plan je een intake met de online diëtist vanuit jouw huis in Roosendaal. Vervolgens bespreek je samen jouw doelen, wensen en smaak. Waarna de voedingsdeskundige aan de slag kan met het opstellen van het voedingsplan. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met seizoensgebonden producten, naast jouw eerder besproken voorkeuren. De recepten in het voedingsplan zijn makkelijk te maken en afgestemd op de persoon. 

De diëtist geeft niet enkel advies over recepten maar geeft je ook praktische tips om jouw doelen te behalen. Door dit voedingsadvies en deze begeleiding op maat voel jij je zo snel mogelijk weer fitter.

Ga aan de slag met jouw zorgvraag!

De voedingsdeskundige van The Right Meal zijn diëtist vanuit Roosendaal op gebied van leefstijl verbeteren en bepaalde ziektebeelden en adviseren je graag met betrekking tot jouw zorgvraag. Het begin van het traject wordt grotendeels vergoed door de zorgverzekeraar! Neem contact met ons op en plan een afspraak. We kijken ernaar uit om je te spreken.  

 

 

 

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over hoe het werkt? Klik hier.