Diëtist Hoofddorp

The Right Meal biedt online persoonlijke begeleiding en advies op gebied van voeding, door diëtisten. Samen met jou, in Hoofddorp, stel je met jouw diëtist een voedingsplan op. Deze is vervolgens bereikbaar via een app. 

Deze diëtisten werken online, waardoor jij 24/7 met hen kunt chatten vanuit Hoofddorp. 

Hulp van een diëtist in Hoofddorp

Ervaar je klachten als misselijkheid, vermoeidheid of gewichtsverlies dan wel -toename? Hier kunnen de diëtisten van The Right Meal je bij helpen.

Wij geloven namelijk dat goed eten je fitter maakt. En de juiste maaltijd kan je op deze manier dus helpen om je behandeling makkelijker door te komen. 

De diëtisten in Hoofddorp kunnen voedingsadviezen maken op basis van jouw doelen maar ook op basis van jouw behandeling voor bijvoorbeeld COPD/longziekte, hart- en vaatziekten of kanker. Elke zorgvraag heeft een andere aanpak nodig. Daarom werken onze voedingscoaches met begeleiding op maat.

Je leefstijl veranderen door middel van een diëtist 

Naast de behandeling van bepaalde ziektes helpen de diëtisten in Hoofddorp je ook graag bij het aanpassen van je leefstijl. 

Wil je bijvoorbeeld het roer omgooien om juist ziektes te voorkomen of om af te vallen? De voedingscoaches van The Right Meal weten hier ook raad mee! Dus schroom niet om hen een berichtje te sturen. 

Plan van aanpak

Je kunt contact opnemen met onze diëtisten door een afspraak te maken! Zij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen en een online intakegesprek met je plannen. 

In dit intake gesprek bespreken we jouw persoonlijke doelen en geven de diëtisten je praktische tips en coaching, via beeldbellen. 

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over het werkt? Klik hier.