Diëtist Eindhoven

 

Voedingsadvies op maat en persoonlijke begeleiding door een online diëtist in regio Eindhoven. De diëtisten van The Right Meal helpen je hier graag bij! 

Wil jij je fitter voelen? Sneller herstellen? Of je leefstijl veranderen? 

Door middel van persoonlijk advies, begeleiding en een voedingsplan zorgt jouw diëtist in regio Eindhoven ervoor dat jij jouw doel behaalt. 

Van start met een diëtist in regio Eindhoven

Je start jouw traject met een intakegesprek. Vervolgens stel je samen met jouw diëtist een voedingsplan op, geheel afgestemd op jouw doelen, smaak, behandeling en leefsituatie. We willen het je zo makkelijk mogelijk maken. Naast persoonlijke begeleiding zorgen we er ook voor dat de recepten uit het voedingsadvies makkelijk te maken zijn. De ingrediënten hiervoor zijn gewoon verkrijgbaar bij jouw supermarkt!

De voedingsdeskundigen van The Right Meal bieden specifiek, naast begeleiding voor mensen die hun leefstijl willen veranderen, ook begeleiding en advies voor mensen die onder behandeling zijn voor COPD/longziekte, hart- en vaatziekten of kanker

Door goed te eten, voel je je energieker en is je lichaam fitter. Hierdoor je de behandeling makkelijker kunt doorstaan.  

Een begeleidingstraject bij een van onze voedingsdeskundige in regio Eindhoven wordt door je zorgverzekeraar vergoed! Vanuit een basisverzekering geldt dit voor 3 uur, voor een aanvullende verzekering is dit mogelijk meer.

Een voedingsplan op maat

Nadat we in het intakegesprek een doel hebben opgesteld, sturen we je een terugkoppeling met inloggegevens voor onze app. In deze app krijg je vervolgens heel jouw voedingsplan te zien en kun je meteen aan de slag! Hier kun je ook 24/7 chatten met jouw diëtist en kun je een overzicht vinden van bijvoorbeeld je recepten. 

Direct aan de slag met uw voeding?

Neem contact met ons op of vul het contactformulier in! Onze diëtisten zullen binnen 24 uur contact met je opnemen. 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over hoe het werkt? Klik hier.