Diëtist Ede

Door middel van een persoonlijk advies, begeleiding en een voedingsplan op maat zorgt jouw diëtist in regio Ede ervoor dat jij jouw doel behaalt. 

Door goed te eten, voel je je energieker en is je lichaam fitter waardoor je de behandeling makkelijker kunt doorstaan.  

Wil jij je fitter voelen? Sneller herstellen? Of je leefstijl veranderen? 

De diëtiste van The Right Meal bieden begeleiding en advies voor mensen die onder behandeling zijn voor COPD/longziekte, hart- en vaatziekten of kanker. En mensen die hun leefstijl willen veranderen.

Dit doen zij door een voedingsadvies op maat te maken en persoonlijke begeleiding te bieden in regio Ede. De diëtisten van The Right Meal zijn echte specialisten op gebied van voeding, waar kunnen we jou mee helpen?

De juiste voeding 

Je start jouw traject met een intakegesprek. Met de informatie die hieruit komt stelt de diëtist voor jou in Ede een voedingsplan samen. Dit voedingsplan is geheel afgestemd op jouw doelen, smaak, behandeling en leefsituatie en is beschikbaar via een app!

We willen het je zo makkelijk mogelijk maken. Dus naast persoonlijke begeleiding en een overzicht van het voedingsplan in een handige app, zorgen we er ook voor dat de recepten uit het voedingsadvies makkelijk te maken zijn. De ingrediënten hiervoor zijn gewoon verkrijgbaar bij jouw lokale supermarkt!

De voedingscoaches van The Right Meal geloven dat de juiste voeding cliënten zelfredzamer en fitter maakt. Waardoor het herstel ook sneller zal gaan. Naast een behandelend arts is het dus belangrijk dat de cliënten ook direct door een diëtist worden gezien. 

Kom in contact met een diëtist vanuit Ede

Een begeleidingstraject bij een van onze voedingsdeskundige in regio Ede wordt door je zorgverzekeraar vergoed! Vanuit een basisverzekering geldt dit voor 3 uur. Bij een aanvullende verzekering is dit mogelijk zelfs meer. 

Laat ons weten waar we je bij kunnen helpen en plan een afspraak! We nemen, iedere werkdag, binnen 24 uur contact met je op. 

 

 

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over hoe het werkt? Klik hier.