Diëtist Den Haag

De online diëtisten van The Right Meal helpen jou door persoonlijk voedingsadvies en begeleiding om jouw doel te bereiken. Is jouw doel om je fitter te voelen? Sneller herstellen? Je leefstijl te verbeteren? Of heb je een ander soort zorgvraag? 

 

Dat is geen probleem! Ga in gesprek met een diëtist in Den Haag. De online voedingscoaches van The Right Meal helpen jou graag verder!

 

Ga aan de slag met een diëtist in Den Haag?

Je kunt direct van start gaan met jouw zorgvraag. Neem contact op en plan een intakegesprek! 

 

Wanneer deze staat, start jouw traject. Je vraagt je vast af hoe zo’n traject eruit ziet? Allereerst ga je in gesprek met jouw online diëtist vanuit jouw woonkamer in Den Haag. Samen met jou kijken zij naar jouw zorgvraag en wat ervoor nodig is om deze tegemoet te komen. Dit kan zijn door middel van een voedings switch of door het beperken van bijvoorbeeld de mate van zout of juist het toevoegen van de mate van eiwit. De diëtisten gaan voor jou in Den Haag aan de slag met een passend voedingsadvies op maat en begeleiden jou hier online in.

 

We gaan, allereerst, altijd een persoonlijk gesprek met je aan om een zo passend mogelijk voedingsplan voor je samen te stellen. Dit voedingsplan krijg je vervolgens middels een app tot je beschikking. Zodat je daar altijd inzicht hebt in het voedingsadvies wat de diëtist vanuit Den Haag voor jou heeft samengesteld en heb je toegang tot verschillende recepten die op jou zijn afgestemd! 

 

Specialiteiten van de diëtisten 

De diëtisten vanuit Den Haag zijn specialist op gebied van voeding en leefstijl. Hun doel is om mensen die het lastig vinden te begeleiden en de handvaten te geven om thuis de juiste voedingskeuzes te maken. 

 

Het maken van de juiste voedingskeuzes kan om verschillende redenen last zijn. Je kan bijvoorbeeld je leefstijl willen veranderen omdat je onder behandeling bent van bijvoorbeeld COPD/longziekte, hart- en vaatziekten of kanker. Met een geschikt voedingsplan, samengesteld door een diëtist rondom Den Haag, kun je de behandeling gemakkelijker doorstaan en voel je je fitter gedurende. 

 

Start jouw traject direct!

De online diëtisten van The Right Meal in Den Haag staan voor je klaar. Neem contact met ons op en start jouw traject en maak een afspraak. We zullen binnen 24 uur van ons laten horen. 

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over het werkt? Klik hier.