Diëtist Den Bosch

De online diëtisten van The Right Meal helpen jou door persoonlijk voedingsadvies en begeleiding om thuis de juiste keuze te maken op gebied van voeding. 

Dit kan om verschillende redenen lastig zijn. De online diëtisten rondom Den Bosch bieden je hiermee een modern, gepersonaliseerd en praktisch voedingsadvies. Ons doel is om jouw zorgvraag op te lossen en het doel wat we samen opstellen te bereiken.

Aan de slag met een diëtist rondom Den Bosch

Is jouw doel om je fitter te voelen? Sneller herstellen? Je leefstijl te verbeteren? Of heb je een ander soort zorgvraag? We kijken er graag met je naar! Ga in gesprek met een online diëtist vanuit Den Bosch en start jouw traject. 

Hoe gaan de voedingscoaches vanuit Den Bosch te werk?

Allereerst ga je een intakegesprek aan met jouw online diëtist vanuit jouw woonkamer in Den Bosch. Hierin maak je kennis en deel je jouw vraag en doel specifiek met de voedingscoach. 

Vervolgens gaan zij, samen met jou, kijken zij naar wat ervoor nodig is om deze te gaan behalen. Dit vertalen zij vervolgens in een passend voedingsadvies, wat volledig op jou is afgestemd. Dit voedingsadvies wordt met je gedeeld via een app waar jij persoonlijke toegangscode voor toegestuurd krijgt.

Gedurende dit traject blijven de diëtisten rondom Den Bosch je online begeleiden. Je kunt hen altijd berichten met vragen. De online voedingscoaches van The Right Meal staan voor je klaar!

Online diëtisten en specialisten

De diëtisten vanuit Den Bosch zijn specialist op gebied van voeding, maar ook op gebied van voeding in relatie tot bepaalde ziektebeelden. 

Zo adviseren zij je bij het maken van de juiste voedingskeuzes wanneer je je leefstijl wil veranderen omdat je onder behandeling bent van bijvoorbeeld COPD/longziekte, hart- en vaatziekten of kanker

Met een geschikt voedingsplan, samengesteld door een diëtist rondom Den Bosch, kun je de behandeling gemakkelijker doorstaan en voel je je fitter gedurende. 

Hun doel is om mensen die het lastig vinden te begeleiden en de handvaten te geven om thuis de juiste voedingskeuzes te maken. 
Neem contact met ons op en start jouw traject en maak een afspraak. We zullen binnen 24 uur van ons laten horen.

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over het werkt? Klik hier.