Diëtist in Delft

De online diëtisten van The Right Meal in Delft bieden voedingsadvies op maat. Dit doen zij door middel van moderne, gepersonaliseerde en praktische voedingszorg. 

Wil jij je fitter voelen? Sneller herstellen? Of je leefstijl verbeteren?

Plan een intakegesprek met een diëtist in Delft en ga aan de slag. De online voedingsdeskundige van The Right Meal helpen je met jouw zorgvraag!

 

Door persoonlijk voedingsadvies en begeleiding zorgen de diëtisten van The Right Meal in Delft ervoor dat jij je fitter en fijner in je lijf gaat voelen. 

 

Op zoek naar een diëtist in Delft?

Dit kan verschillende redenen hebben. Wij helpen je graag bij alle zorgvragen. Je kan bijvoorbeeld je leefstijl willen veranderen omdat je onder behandeling bent van bijvoorbeeld COPD/longziekte, hart- en vaatziekten of kanker

 

Hierbij helpen de diëtisten rondom Delft je met een geschikt voedingsplan, samengesteld door een voedingsdeskundige en helemaal op maat gemaakt voor jou. 

 

Aan de slag met een voedingscoach in Delft

Om deze reden gaan we altijd persoonlijk in gesprek met jou om een zo passend mogelijk voedingsplan voor je samen te stellen. Tijdens het intakegesprek bespreken we alle belangrijke punten. Waarna de online diëtisten vanuit Delft aan de slag gaan met het voedingsadvies op maat. 

 

Dit voedingsadvies krijg je vervolgens van jouw online diëtist middels een app tot je beschikking. In deze app krijg je inzicht in verschillende recepten welke volledig aangepast zijn op jouw smaak, leefsituatie en behandeling en/of doel. Naast recepten en een voedingsplan geven de voedingsdeskundigen van The Right Meal je ook praktische tips. De voedingscoaches zijn 24/7 beschikbaar via de chat!

 

De begeleiding en voedingsadvies van de diëtisten worden vergoed deels wordt vanuit je basisverzekering. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over andere dingen dan enkel jouw traject. 

 

Maak een afspraak!

De diëtisten van The Right Meal in Delft staan voor je klaar. Neem contact met ons op over jouw zorgvraag. We zullen binnen 48 uur van ons laten horen. Maak direct en eenvoudig een afspraak.

 

 

 

 

 

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over hoe het werkt? Klik hier.