Diëtist Bergen op Zoom

Wil je aan de slag met je voeding? De online diëtisten van The Right Meal helpen jou vanuit je woning in Bergen op Zoom op weg door middel van voedingsadvies op maat. Neem direct contact op! 

Voedingsadvies van een online diëtist vanuit jouw woning in Bergen op Zoom

Als specialist op gebied van voeding en leefstijlverandering helpen de diëtisten jou vanuit je huis Bergen op Zoom je graag met al jouw vragen op gebied van voeding. 

Fitter voelen? Sneller herstellen? Leefstijl veranderen?

The Right Meal biedt, voor mensen die ziek zijn of hun leefstijl willen veranderen, begeleiding door een diëtist en recepten afgestemd op persoonlijke smaak, behandeling en leefsituatie.

Advies van een voedingsdeskundige vanuit jouw huis in Bergen op Zoom

Naast voedingsdeskundige  op Zoom op gebied van leefstijl veranderingen zijn de diëtisten ook specialist op gebied van voeding in combinatie met bepaalde ziektebeelden: COPD/longziekte, hart- en vaatziekten en kanker

Plan een intake gesprek! 

Vanuit jouw huis in Bergen op Zoom kun je al aan de slag met een diëtist. Via een videobel gesprek online bespreek je samen met de diëtist jouw doelen, wensen en smaak. Met die informatie gaan de voedingsdeskundige aan de slag met het opmaken van jouw voedingsplan.

Dit voedingsplan bestaat o.a. uit recepten en praktische tips waarmee je aan de slag kunt. Deze kun je inzien door middel van een app waar jij je eigen inloggegevens voor krijgt. 

Start direct

Toch nog twijfels? We vertellen je er graag meer over! Schroom niet om ons een berichtje te sturen. Verder, wordt het begin van het traject vergoed vanuit de basisverzekering. Het proberen waard toch? Ga aan de slag met jouw zorgvraag!

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over hoe het werkt? Klik hier.