Diëtist Arnhem

Wil jij je fitter voelen? Sneller herstellen? Of je leefstijl veranderen? 

De diëtisten van The Right Meal helpen je hierbij! 

Door middel van een persoonlijk advies en begeleiding en een voedingsplan op maat, welke je altijd via een app kan bekijken, zorgt jouw diëtist van The Right Meal in Arnhem ervoor dat jij jouw doel behaalt. 

Voordelen diëtist vanuit Arnhem

Je vraagt je vast af hoe je kunt beginnen? Simpel! Vul het contactformulier op de site in of geef ons een belletje. Wij plannen een intakegesprek met je in om te kijken hoe we je het best kunnen helpen. 

Dit kan geheel zorgeloos want dit traject wordt vergoed door je zorgverzekeraar. Vanuit je basisverzekering voor 3 uur, aanvullend mogelijk meer. Wanneer we een plan met je hebben besproken zullen wij dit in werking gaan zetten in onze app. Hier kun je 24/7 chatten met jouw diëtist en kun je een overzicht vinden van bijvoorbeeld je recepten. 

Recepten op maat door voedingsdeskundige

Samen met jouw diëtist, in Arnhem, wordt er een voedingsplan opgesteld. De recepten die hierin staan zijn uiteraard volledig afgestemd op jou; jouw smaak, behandeling en leefsituatie. 

We willen het je zo makkelijk mogelijk maken, dus naast persoonlijke begeleiding zorgen we er ook voor dat de recepten makkelijk te maken zijn en de ingrediënten hiervoor gewoon verkrijgbaar zijn bij jouw supermarkt. 

De voedingscoaches bieden specifiek, naast begeleiding voor mensen die hun leefstijl willen veranderen, ook begeleiding en advies voor mensen die onder behandeling zijn voor COPD/longziekte, hart- en vaatziekten of kanker

Door goed te eten, voel je je fitter en is je lichaam ook fitter waardoor je de behandeling makkelijker kunt doorstaan.  

De juiste voeding in de zorg

Naast begeleiding van cliënten, adviseren onze diëtisten in Arnhem ook verschillende zorgverleners. We hebben samenwerkingen met verschillende ziekenhuizen, zo ook in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem. 

De voedingscoaches van The Right Meal geloven dat de juiste voeding cliënten zelfredzamer en fitter maakt. Waardoor het herstel ook sneller zal gaan. Naast een behandelend arts is het dus belangrijk dat de clienten ook direct door een diëtist worden gezien. 

Meer weten of aan de slag?

Neem contact met ons op! Onze diëtisten zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

 

 

 

 

 

 

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over hoe het werkt? Klik hier.