Diëtist Amerfoort

Heb je hulp nodig op gebied van voeding? De online diëtisten van The Right Meal kunnen je helpen bij jouw vragen vanuit Amsterdam!

Kamp jij met gezondheidsproblemen en wil je deze graag aanpakken door aan de slag te gaan met je voeding? De diëtisten van The Right Meal in Amersfoort helpen je hier graag bij door middel van persoonlijk voedingsadvies.

 

Voel je fitter door begeleiding van een diëtist in Amersfoort

Door goed te eten voel je je fitter en neemt je spiermassa en conditie toe. Hierdoor kun je sneller herstellen wanneer je bijvoorbeeld onder behandeling bent voor COPD/longziekte, hart- en vaatziekten of kanker

 

De voedingsdeskundige in Amersfoort zijn specialisten op hun vakgebied en begeleiden je door middel van een persoonlijk voedingsplan welke ze samen met jou op zullen zetten.

 

Dit voedingsplan is, met recepten in een app, heel makkelijk in gebruik. De recepten worden helemaal passend uitgezocht op jouw smaak, leefsituatie en behandeling. Bovendien zijn de recepten makkelijk te bereiden en zijn de ingrediënten in iedere supermarkt te vinden. 

 

Mocht je er toch niet uitkomen? Geen probleem! Je kunt jouw diëtist namelijk 24/7 via een chat vragen stellen. 

 

Het voedingsplan

Zoals eerder gezegd stel je samen met een diëtist jouw voedingsplan op. In een video call gaan jullie in gesprek. De voedingsdeskundige geeft met haar kennis naast een passend voedingsadvies ook praktische tips zodat jij direct aan de slag kunt met jouw nieuwe leefstijl. De diëtist begeleid je hier uiteraard ook in vanuit Amersfoort, door middel van verschillende vervolg gesprekken. 

 

Maak een afspraak!

Wil jij je fitter voelen? Sneller herstellen? Of je leefstijl verbeteren?

 Maak dan direct en eenvoudig een afspraak! De diëtisten van The Right Meal in Amersfoort zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

 

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over het werkt? Klik hier.