Wij kunnen je helpen


Corona (COVID-19)

Corona is een heftige ziekte. Het kan zijn dat je intens ziek bent geweest, een ziekenhuisopname achter de rug hebt en niet naar wens herstelt. Je blijft moe, je conditie is achteruit gegaan en je hebt behoorlijk wat gewicht verloren. Je oude leven kun je nog niet oppakken. Bewegen, koken en misschien zelfs kauwen kosten veel energie. 

Als je van een arts de diagnose COVID-19 hebt gekregen, is het belangrijk dat je extra aandacht gaat besteden aan voeding om te herstellen. Om die reden wordt diëtistische zorg aangeraden voor mensen die corona hebben gehad.

Als je corona hebt of hebt gehad, heb je meer eiwitten nodig dan iemand die gezond is. Wij kunnen je helpen bij het bepalen hoeveel eiwitten jij nodig hebt en we begeleiden je in hoe je dit in je dagelijks leven toepast.

Tijdens de behandeling stellen mensen ons vragen zoals:

  • Mijn smaak is veranderd, hoe kan ik toch lekker eten?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik minder vermoeid ben?
  • Helpen supplementen om sneller fit te worden?

Voor al deze vragen kun je terecht bij onze diëtisten. Zij geven advies op basis van de laatste stand van de wetenschap. Je kunt je vragen bespreken tijdens een consult of ze via de chat functie stellen, dan heb je binnen 24 uur een antwoord.

Meld je aan voor ons ons voedingsprogramma of bel voor meer informatie.


Ben je naaste en wil je weten wat je kunt doen voor je partner of familie?

Maak je je zorgen over je partner, familielid of bekende die ziek of herstellende is? Vind je het lastig om de juiste hulp te bieden als het gaat over het kiezen, kopen en koken van een maaltijd? Merk je dat je goedbedoelde hulp niet altijd aansluit bij de wensen van de ander? Heb je vanwege de zorg voor je andere familieleden of je werk moeite om alles rondom voeding goed georganiseerd te krijgen? Ben je op zoek naar professionele en praktische oplossingen die je ontzorgen?

Ook dan kunnen wij je helpen. Meld je aan voor ons voedingsprogramma of bel voor meer informatie.

“Mijn geur en smaak zijn veranderd. Nu weet ik niet wat te koken. Gelukkig kreeg ik tips wat doen”

- Nabil

Een gratis proefrecept

Wil je weten hoe The Right Meal werk? Wil je graag een recept dat bij jou past?

Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang meteen recept dat bij jou past!

Staat jouw hulpvraag er niet tussen? Mail ons dan op info@therightmeal.nl met een korte uitleg van je situatie en dan helpen wij je aan een passend recept.

*Let op, soms beland het recept in de spam-folder in plaats van je inbox. Lijk je niks te ontvangen? Check dan ook hier even! Is het recept ook hier niet? Neem dan gerust contact met ons op.