De Voedingscheck – Hoe is jouw leefstijl?

voedingscheck

Wil jij je leefstijl aanpassen, maar weet je niet goed waar je moet starten? Via onze voedingscheck kun je samen met 1 van onze diëtisten kijken of jij al alle voedingstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. Daarnaast krijg je meteen praktische tips om met je leefstijl aan de slag te gaan.

De voedingscheck: 

Tijdens een gesprek van 30 minuten wordt je hele situatie in kaart gebracht, lengte en gewicht(verloop) besproken zodat de voedingsbehoefte kan worden berekend. Daarnaast uitgevraagd hoe je voedingspatroon er op dit moment uitziet. De voedingsinname wordt berekend en vergeleken met wat je nodig hebt. Je ontvangt direct de uitslag van de Voedingscheck en tips ter verbetering in je persoonlijke omgeving van The Right Meal app. Na de voedingscheck kan samen besloten worden om verdere begeleiding door de diëtist in te zetten of om eerst zelf aan de slag te gaan.

Als je het fijn vindt om verder begeleid te worden door 1 van onze diëtisten, krijg je van ons ook 75 recepten die precies passen bij wat jij nodig hebt en wat je lekker vindt.

Vergoeding

De Voedingscheck wordt net zoals reguliere voedingszorg vergoed vanuit de basisverzekering. Zie voor meer informatie over vergoeding zie: https://therightmeal.nl/tarieven/.

Aanmelden

Aanmelden voor de Voedingscheck is gemakkelijk. Neemt contact op via 06 29 57 84 45 of meld je aan via de onderstaande button onder vermelding van Voedingscheck en dan plannen we een afspraak in.

Gerelateerde berichten:

Goede voeding verbetert je gezondheid. Wij helpen je graag!

Maak een afspraak voor een intakegesprek.

Aanmelden is eenvoudig en in 1 minuut gedaan.

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over hoe het werkt? Klik hier.