2024, een nieuw hoofdstuk voor The Right Meal

Syndle x The right meal

Nu de feestdagen achter de rug zijn en de beste wensen voor 2024 zijn uitgewisseld, staan we klaar om samen met jullie een gezond en boeiend jaar tegemoet te gaan. De afgelopen periode heeft ons doen realiseren hoe waardevol gezondheid is, en dat geldt niet alleen voor jullie en onze gewaardeerde patiënten, maar ook voor The Right Meal zelf. We willen mooi nieuws met jullie delen over de recente ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Een krachtige alliantie: The Right Meal en SYNDLE slaan de handen ineen

We zijn blij dat we kunnen aankondigen dat we vanaf nu de krachten bundelen met het vooraanstaande advies- en trainingsbureau, SYNDLE. Gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van innovatieve eet- en drinkconcepten in de zorg, gaat SYNDLE de samenwerking aan met The Right Meal. Terwijl SYNDLE zich richt op zorginstellingen, zal The Right Meal haar focus behouden op individuele thuissituaties.

Momenteel kampt een aanzienlijk aantal opgenomen patiënten in zorginstellingen met ondervoeding, wat het herstelproces niet bevordert. The Right Meal streeft ernaar dit probleem aan te pakken door zich te richten op begeleiding voor, tijdens of na opname in de thuissituatie. Onze slimme app, voorzien van gepersonaliseerd voedingsadvies en ondersteund door een uitgebreide receptendatabank met meer dan 650 heerlijke gerechten, draagt bij aan het herstel en stimuleert gezonde levensstijlveranderingen.

Door deze samenwerking kunnen we de krachtige concepten van SYNDLE integreren en zo The Right Meal nog waardevoller maken voor onze gebruikers.

Wat betekent dit voor jou als verwijzer/partner?

Voor jou als verwijzer/partner verandert er vrijwel niets. Doordat The Right Meal een nieuwe eigenaar heeft, zijn er op de achtergrond enkele administratieve procedures noodzakelijk. Enkele patiënten hebben reeds een brief ontvangen waarin om toestemming wordt gevraagd voor de overdracht van hun gegevens. Uiteraard voeren we deze overdracht niet uit zonder expliciete toestemming.

Voor jou als verwijzer blijft alles hetzelfde. Het vertrouwde diëtisten-team van The Right Meal staat nog steeds klaar om de optimale ondersteuning te bieden die je gewend bent.

Dankbaar

Namens alle gebruikers van The Right Meal willen we onze oprechte dank uitspreken voor jullie interesse en vertrouwen in ons bedrijf en het partnerschap. Ook dit jaar gaan we met volle passie en toewijding aan de slag om jullie patiënten optimaal te ondersteunen bij hun voedingsvraagstukken. Samen streven we naar een gezond en voorspoedig 2024!

Gerelateerde berichten:

Goede voeding verbetert je gezondheid. Wij helpen je graag!

Maak een afspraak voor een intakegesprek.

Aanmelden is eenvoudig en in 1 minuut gedaan.

Aanmelding afspraak uitgebreid voedingsadvies

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Maak een afspraak

Meld je aan via ons formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons! We zullen je data nooit delen met derden. Voor meer informatie, lees ons Privacybeleid

Wil je eerst meer weten over hoe het werkt? Klik hier.